Fort19

Turnering 1: Pretty in Pink

Datum: 2024-07-06

Turneringstid: 20:00-23:00

Viktigt: Tänk på att innehåll kan uppdateras, så besök denna sida ofta för att ha senaste info!

Vi målar ön rosa när vi tackar av Pretty in Pink

Bryggd på internationella kvinnodagen. Använder den exklusiva humlemixen ’Pink Boots blend’ som släpps årligen till utvalda bryggerier.

Om du vill ta chansen att smaka på en Pretty in Pink Hazy IPA på turneringsdagen så finns det en begränsad mängd kvar att beställa hem till ditt Systembolag. När den är slut så är den slut och kommer aldrig att bryggas igen – det är en exklusiv och mycket smakrik öl som har hela 3.7+ i rating på Untappd.

Turnering med priser!

Detta blir den första sponsrade turneringen som arrangeras av Fortnite Legends Sverige. Brygghus 19 som sponsor kommer att tilldela priser i form av sk. ”merch” som arrangören genomför spännande utlottningar av efter det att sista turneringsmatchen har körts. Detta innebär att samtliga spelare oavsett ranking och placering har möjlighet att vinna (under förutsättning att reglerna följs – dessa tillhandahålls på vanligt sätt via Fortnite Legends Sveriges grupp på sociala media).

Även för dig som väljer att följa och interagera med våra Twitch TV kreatörer kommer vi ge möjlighet att vara med i en bonustävling.

Mer information kommer men en rekommendation är att redan idag börja bekanta dig med deltagande kanaler. Glöm inte att följa dem och har du förutsättningarna att även prenumerera – då ger du ett bidrag till dessa att producera mer underhållning/content!

Deltagande kanaler ser du i galleriet nedan.

BuMbi_ttv

Sprudlande Fortnite-streamer med energi och skratt! Här bjuds du på actionfyllda matcher och en positiv vibe. Ibland hittar du honom i en buske fnissandes – då är det dags att springa åt andra hållet!

Zer0hkills

Ganska ball om jag får säga det själv! Har en fäbless för kombinationen av språk och dialekt. Hur låter thailandsvenska? Fråga mig!

TTV_MrFranky

Rolig och energisk Fortnite-streamer som alltid håller huvudet kallt, bokstavligen! Ice bucket challenge kan köpas för kanalpoäng! 

florrettv

En härlig administrativ gubbe med spetskompetens inom Voi-körning. Bjuder gärna på ansiktsförvrängning och en eller en annan UWU.

lundvall182

Passionerad och underhållande streamer som bjuder på spännande Fortnite-gameplay och mycket skratt! 

The_LurrE

Är du redo för episka matcher och episka skratt? Detta från ett fiskhuvud som även kallar sig katt!
Dikter är inte min enda talang, jag bär fram mina lag när det säger pang!

sannatalang1

Gillar inte att skryta, men jag är så bra att de skriver låtar om mig!

Vanligt förekommande i denna stream är “tantskrik” i högre decibel, vilket bara gör upplevelsen ännu charmigare!

Kapitano69_

Samla kanalpoäng och vaxa min kropp i Wheel of Pain! När vaxningen är klar och det är dags att bege sig till ön, håll utkik efter mannen som alltid har pommes med sig i fickan. En unik och underhållande upplevelse väntar dig i varje stream!

headmoxy

Gillar bra musik och att spela passionerat, så det kan förekomma både lite spontansång och känsloyttringar i min stream!

OnlineParents

Kom in, häng med och snacka lite skit! Ibland experimenterar jag med min röst i mitt ämbete som den norrländska präriens konung. Välkommen till en stream fylld med humor och norrländsk charm!

Du nästa gång?

Prospect 1

Du nästa gång?

Prospect 2

Vad är Fortnite Legends Sverige?

”Fortnite Legends Sverige är en livfull community där vuxna spelare samlas för att ha kul och tävla i olika turneringar på Fortnite-ön. Här möts människor från hela Sverige för att njuta av spelet, bygga vänskap och delta i spännande evenemang. Med fokus på gemenskap och underhållning erbjuder Fortnite Legends Sverige en plattform för både nybörjare och erfarna spelare att utvecklas och ha roligt tillsammans.”

Calle och Peter Florin

Grundare Fortnite Legends Sverige

En passion för att skapa utrymmen

We love you all!

Våra Twitch-streamers är här för att ge extra liv åt #fort19 turneringen. Genom deras kanaler får tittare en underhållande och interaktiv upplevelse, full av spännande matcher och roliga stunder. Vi vill sprida glädje och engagemang till alla som följer eventet.

Spelarna (medlemmar i Fortnite Legends Sverige)
Som deltagare i #fort19 ges vi möjligheten att tävla i en välorganiserad turnering, där vi respektfullt mäter våra färdigheter mot andra och vi har kul! Vi spelar mixat från nybörjare till proffs och alla kan glänsa och njuta av spelet.

Brygghus 19 Vi är vana och drivs av att skapa förutsättningar för gemenskap och samverkan. Detta gör vi som bryggeri i de forum vi etablerat där Sveriges mikrobryggerier möts. Vi gör det när vi arrangerar konferenser för bryggerier och ölintresserade. Nu gör vi det även här där vi låter Ö-världen möta Ölvärlden och vi har planer framöver att bjuda in fler av våra kollegor.

Fortnite Legends Sverige vi arrangerar #fort19 tillsammans med Brygghus 19 för att samla våra älskade spelare från olika bakgrunder och erfarenhetsnivåer. Vi gillar detta innovativa initiativ där vi kan kan hitta nya spännande spelformer för vårt växande community som en bonus utöver de turneringar vi idag arrangerar varje vecka.

Du som hittat hit här via sociala medier eller bara hört talas om #fort19

Det är ytterst för dig vi gör det! Om du gillar det vi gör så hoppas vi att du följer våra twitch kanaler. Interagerar med dessa kreatörer. Visar din uppskattning på något sätt till de som är inblandade i detta initiativ.

Gör du detta så kommer vi att kunna leverera ännu mer.

Du kanske känner att du också vill vara med i gemenskapen. Du kanske också streamar och vill delta mer? Du kanske också är en av alla dessa vuxna som finner stort nöje av att spendera tid på ön och vill träffa fler likasinnade?

Varje interaktion du gör med Bryggeriet, Kreatörerna, Arrangörerna och andra spelare – det är det det handlar om! Sådant fostrar och föder positivitet. Det är bra!

En array av resurser

I #fort19-turneringar möts spelare på ön i Fortnite för att uppleva spänningen och glädjen av spelet. Vi på Brygghus 19 krokar arm med fantastiska communityt Fortnite Legends Sverige, där en viktig del av upplevelsen är att sammanhållning och kamratskap står i fokus.
De Twitch TV-streamers som deltar i #fort19 bidrar med sina unika personligheter och engagemang, vilket gör att även de som följer turneringen via deras kanaler får njuta av det roliga spelet och den härliga stämningen.

#fort19 blir en helt enkelt en plats där Ö-världen möter Ölvärlden, och alla kan känna sig som en del av något större.

Magnus Karlsson

Brygghus 19