Respons (APA)

produkter_for_web-03

American Pale Ale (APA) är en ölstil som de senaste åren har blivit mycket populär. Flera år innan vi startade Brygghus 19 så var vi ganska ofta i USA och jobbade. På västkusten, framförallt i området kring San Francisco fann vi våra absoluta favoriter.  Här var stilen väl utjäst med en tydlig, töstsläckande humlebeska med subtila cascadetoner.

Respons är vårt svar på att skapa upp en traditionell västkusts-APA för svenska öldrickare. Vi ville göra den väl utjäst, man ska släcka törsten när man dricker en APA och det tycker vi att vi lyckats bra med.

Vi har även släppt respons på fat till flera festivaler i Sverige, dock så brukar vi börja på hemmaplan så Hasslöfestivalen är där vi hade fatpremiär.

När vi håller i smakprovningar och brukar fråga i vilka situationer som de ser att Respons passar in så brukar svaren vara alltifrån tipsextra till grillen. På grilltemat så är det inte enbart till maten utan även till den manliga eller kvinnliga grillmästaren under själva grillandet. Vilken tur att man kan grilla året om och i alla väder, så man inte behöver invänta sommaren för att grillnjuta med Respons.

Vi älskar att få feedback från våra kunder, ofta ringer ni på vår telefon (0709-191950) och är vi bara vakna så svarar vi. Andra gånger kommer återmatningen via email.

responsfeedback

 

 

Ladda hem visitkortet