Bryggeriutbildning (art. A3)

A3 Bryggeridag med praktisk utbildning

Bryggeriutbildning där man under pedagogisk expertledning får vara med och utföra alla de arbetsmomenten som krävs för att brygga öl. Från uppvägning av malt och humle via mäskning och kokning till kylning av vört och tillsättning av jäst. Processen är den samma i det stora bryggeriet som för hembryggaren vid köksspisen. Under dagen får du tillfälle att lära dig allt du vill veta om öl, svensk bryggerikultur och öltillverkning. Inga förkunskaper krävs!

bertha_hos_b19

 

Förutom handledd utbildning ingår frukost och eftermiddagsfika. Medtag egen lunch-matsäck.

 Hålltid Aktivitet
08:00 Vi tar emot i bryggerilokalen för frukost och en kort säkerhetsgenomgång innan vi påbörjar en rundtur i bryggerietDärefter fortsätter vi med bryggdagens olika arbetsmoment
12:00 Lunch
12:30 Bryggdagen fortsätter. Deltagarna arbetar praktiskt med de olika delmomenten och vi bryter bara för en kort eftermiddagsfika.
17:00 Avslutning
Dagar Tidsåtgång Minst antal/Max antal personer Pris per person
 L-S 8-9 timmar 3/5 Grundavgift 2990 kr (3 personer)Därefter 600 kr per person (max 5 personer totalt)

Priset inklusive moms (25%)